Normaal als je met een hoofdtelefoon op muziek zit te luisteren dan kan de hele woning om je heen worden afgebroken zonder dat je daar iets van hoort. Met de RH-A7 is dat niet zo want met de RH-A7 hoor je je muziek én alles wat om je heen gebeurt.

De RH-A7 werd speciaal ontwikkeld voor muzikanten, dus werd er gestreefd naar de meest zuivere en sublieme klankkwaliteit. Deze hoofdtelefoon beschikt over een enorm frequentiebereik, dit zorgt ervoor dat je favorite nummers worden afgespeeld op de best mogelijke manier. Door de open constructie van de Roland RH-A7 is het ook nog zeer goed mogelijk om ook nog te horen wat er in jouw omgeving gezegd wordt, zonder dat jouw favoriete muziek belemmerd wordt.

De Roland RH-A7 is zeer licht, 200 gram, en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren; zwart (RH-A7-BK), zwart met rood  (RH-A7-RD) en wit (RH-A7-WH).

Prijs: 99,- euro
Website: roland.com