De Wurlitzer V is een softwareversie van de klassieke Wurlitzer 200A elektrische piano. Anders dan een gewone sample bibliotheek biedt het physical mondeling systeem van de Arturia Wurlitzer V alle akoestische eigenschappen van het instrument weer waardoor hij ongekend realistisch klinkt!

Zoals de meest producers en toetsenisten weten komt de overstuurde sound van de Wurlitzer, zoals je hem hoort op oude platen, mede uit de versterker en microfoon waarmee hij wordt opgenomen. Daarom heeft de Arturia Wurlitzer V een complete studio ingebouwd waarbij je zelf aan de knoppen van de stompboxen en versterkers kunt draaien. Je bepaald de sound dus helemaal zelf!

Als je op zoek bent een live klinkende elektrische piano met extra studio tools dan is de Arturia Wurlitzer V jouw instrument!

Verkoopprijs: 119,-incl
Distributie: Music Works Distribution / mworksonline.com
Website: arturia.com