Zoals je misschien hebt gelezen ben ik de laatste tijd bezig met het samenstellen van een pedalboard. Als je veel met effectenpedalen in de weer bent en net al ik niet een van de slankste bent of net gegeten hebt weet je ook dat het duizend keer bukken om de knoppen van je effect te veranderen een behoorlijk irritante bezigheid is. Het zijn dan wel voetpedalen maar het enige dat je met je voet kan regelen is over het algemeen  de aan- en uitknop. Tot vandaag dan want vandaag werd op de Summer Namm de nieuwe versie van The Option Knob gepresenteerd.

The Option Knob is een soort van grote vleugelmoer die een knop of knoppen van je effect kan vervangen en waardoor je met je voet (ja ik weet het ik vond het ook geniaal) die knop kan bedienen.

Er zijn drie verschillende Option Knobs verkrijgbaar (Original Classic, New OKnob Classic en de New OKnob Boutique) waardoor je voor elk pedaal nu wel een Option Knob hebt die past.

Check ook even die geweldige video (van de makers van Second Life?) hieronder met een demo van de OptionKnob.

Prijs: $ 9,95
Website: oknob.com