Vandaag Hughes & Kettner de derde versterker toe aan de TubeMeister serie namelijk de TubeMeister 36. Net als zijn kleine broertjes de TubeMeister 5 en de TubeMeister 18 is deze TubeMeister 36 ook voorzien van een Power Soak zodat je wel de buizen vol kan laten blazen en een super vet overstuurd geluid kan krijgen zonder dat je de hele buurt uit zijn slaap houdt. De slogan van Hughes & Kettner voor de TubeMeister serie is dan ook niet voor niets: Rock on Stage, Play at Home, Record at Night want met de TubeMiesters kan je het allemaal.

De TubeMeister 36 heeft o.a. drie onafhankelijke kanalen (allemaal met een eigen Gain en Master), de RedBox waarmee je een authentieke speaker emulatie krijgt, twee drie-bands equaliser secties en een met een voetpedaal te switchen serial FX Loop. De TubeMeister 36 heeft 3 x 12AX7 preamp buizen en 4 x EL84 eindversterker buizen.

Meer informatie kan je vinden op de website van Hughes & Kettner.

Prijs: Waarschijnlijk zo ronde eind augustus verkrijgbaar voor een prijs rond de 869,- euro
Website: hughes-and-kettner.com