Even simpel als briljant deze The Rimma drum stick holder. Nooit meer zonder stokken zitten als tijdens een weergaloze drumsolo van acht en halve minuut (gaaaaap) als één of beide stokken uit je nat bezwete handen glippen. The Rimma is een houdertje dat je in enkele seconden op je basdrum monteert en waar je twee reserve stokken in kan klemmen.

Er zijn twee verschillende ‘Grip plates’ Grip plate 1 daar passen de dunnere stokken in (7A, 5A) en Grip plate 2 daar passen de grotere drumstokken in (5B, 2B) en of je ze nou beide krijgt als je The Rimma koopt of maar één daar kom ik niet zo goed wijs uit op de website.

Check nog even de video van de uitvinder van The Rimma, Rick Chambers, op de London Drum Show hieronder want dat is namelijk best wel een leuke vreemde gast.

Prijs: £ 14,95 (NL prijs n.n.b.)
Website: stageworksgear.com