Wat (v.l.n.r.):
Squier Vintage Modified Jaguar (4 uitvoeringen)
Squier Vintage Modified Mustang  (3 uitvoeringen)
Squier Vintage Modified Jazzmaster  (4 uitvoeringen)
Squier Vintage Modified Telecaster Custom
  (2 uitvoeringen)
Squier Vintage Modified Telecaster Deluxe (2 uitvoeringen)
Prijs: NL prijzen n.n.b.
Website: fender.com

Vanmorgen vond ik in mijn mailbox een mailtje van Fender met daarin een aankondiging van een vijftal nieuwe gitaren van Squier. Het gaat hier om vijf gitaren uit de Vintage Modified serie. Ik heb het internet afgezocht maar waarschijnlijk is dit nieuws zo heet van de pers dat ik op dit moment nog nergens prijzen vinden van deze gitaren. Als je op de bovenstaand linkjes klikt kom je meteen op de productpagina’s van Fender van de gitaren en daar kan je ook alle specificaties vinden van deze gitaren en alle kleuren/uitvoeringen waarin deze gitaren uitgebracht gaan worden.