Wat: tc electronic Spark Booster
Prijs: 129,- euro
Website: tcelectronic.com

Bij het ontwerpen van het uiterlijk van de Spark Booster van tc electronic hadden ze er waarschijnlijk niet aan gedacht dat alle producten van tc electronic  op een witte achtergrond worden gefotografeerd want er blijft niet veel over van dit effect op de foto.

De Spark Booster is een effect met 5 knoppen. De met de ‘Gain’ knop kan je een lekker randje aan je geluid maken zoals je krijgt als je je versterker helemaal opendraait. Met de ‘Level’ knop regel je de hoeveelheid ‘Boost” die je wilt en de ‘Bass’ en de “Treble’ zijn actieve EQ’s zodat je die frequenties kunt zachter laten klinken maar ook kunt versterken. Zet je die knoppen op ’12 uur’ dan staan ze op ‘0’. Met de Fat/Clean/Mid Boost switch kan je extra Boost toevoegen (of helemaal niet in de ‘Clean’ stand).

Het mooie van tc electronic is dat ze altijd een prima instructievideo maken van bijna al hun producten en zo ook van de Spark Booster. In het ondertsaande filmpje kan je Tore Mogensen van tc electronic zien die stap voor stap uitlegt wat de Spark Booster allemaal kan. Nog meer informatie over de Spark Booster kan je vinden op de website van tcelectronic.com.