Wat: Gitaar, Bas en Ukulele van Traveler Guitar
Prijs: Gitaar vanaf ± 345,- euro / Bas vanaf ± 394,- euro / Ukulele  ± 299,-dollar
Website: travelerguitar.com

Tijdens mijn niet te stoppen speurtocht op het internet kwam ik de website van travelerguitar.com tegen. Dit bedrijf maakt elektrische gitaren, elektrische bassen en Ukulele’s die zo klein zijn dat je ze makkelijk mee op reis of op vakantie mee kan nemen en makkelijk in het bagagevak van een vliegtuig kunnen. Die eerste twee begrijp ik maar een ukulele is normaal al zo klein dat je ‘m gewoon in je koffer kan stoppen en kost nog geen 40,- euro dus waarom zou je in hemelsnaam een ukulele van Traveler Guitar kopen van 299,- dollar? Iemand?

Eerder lieten wij op MusicGear.nl de gitaren van Voyage-Air Guitar zien dus wij zien echt geen enkele reden waarom je deze zomer niet in staat zou kunnen zijn om waar ook te wereld je op vakantie gaat je ‘schitterende gitaarspel’ op te dringen aan de alle mensen op de camping waar je met je tent staat of het hotel waar je verblijft.

Op de website van Traveler Guitar kan je een heleboel video’s van alle modellen bekijken maar hieronder hebben we even een video van Speedster Traveler Guitar gezet, de donker rode gitaar die je hierboven ziet staan.