Wat: Gruv Gear Muver 6
Prijs: $ 329,- (NL prijs n.n.b.)
Website: gruvgear.com

Ben je een muzikant of DJ en loop je vaak te sjouwen met zware apparatuur dan moet je echt even kijken of deze Muver 6 van Gruv Gear niet het aanschaffen waard is voor je. Ben je het als drummer zat dat iedereen al een uur aan de bar hangt terwijl jij nog bekkens en trommels naar je auto aan het brengen bent let dan nu helemaal op.

De Gruv Gear Muver 6 past in opgevouwen staat zo in je achterbak van je auto maar kan een gewicht van zo’n 340 kg en een hele berg aan spullen aan. Is hij helemaal volgeladen dan kan je nog steeds makkelijk manoeuvreren door zijn twee grote wielen in het midden en 4 kleine zwenkwieltjes aan de voor- en achterkant. Doordat twee gedeeltes van de Muver 6 een totaal vlak oppervlakte hebben zijn de spullen die je wilt vervoeren ook nog stevig ondersteund en heb je dus minder kans dat als je over een drempel heen moet (en een gemiddelde concertzaal heeft er daar meer van dan er snelheidsdrempels in Amsterdam zijn) niet meteen je hele lading van dit fijne karretje kiepert.

Meer informatie over de Gruv Gear Muver 6 kan je vinden op de website gruvgear.com en in het filmpje hieronder kan je zien hoeveel een gemiddelde DJ allemaal mee moet sjouwen om voor 5.000,- euro excl btw een voorgemixte dance-mix van 2,5 uur af te spelen van een USB stick.