Wat: DuroPro Line van Cooperstand
Prijs: 34,95 dollar (NL prijs n.n.b.)
Website: cooperstand.com

Op de Summer Namm 2012 zal het Amerikaanse bedrijf Cooperstand de nieuwe lijn van standaards introduceren de Duropro line. De Duropro line is gebaseerd op het populaire Ecco-G model van Cooperstand en is gemaakt van een soort gerecycled plastic in verschillende kleuren.

Op een DuroPro kan je een akoestische of elektrische (bas)gitaar plaatsen maar ook een ukulele’s, mandolines e.d. Het mooie van de standaards van Cooperstand is dat ze erg klein zijn als ze opgevouwen zijn dus makkelijk mee te nemen in je gitaartas of -koffer en met één hand op te zetten zijn. Maar wat heb je in hemels naam aan een gitaarstandaard om je gitaar in te zetten als je maar één hand hebt…?

Check even die clip hieronder voor algemene product informatie van Cooperstand of bezoek even de website cooperstand.com.