Wat: Line 6 Mobile In + Jammit App en nummers
Prijs: Line 6 Mobile In: 68,- euro / Jammit App: gratis / Jammit nummers: 1,99, 2,99, 3,99 of 4,99 euro
Website: jammit.com / line6.com

De Jammit App bestaat al een tijdje. De App is gratis down te loaden in iTunes en als je die geïnstalleerd hebt op je iPad, iPhone of iPod Touch kan je nummer downloaden waar je mee mee kan spelen. Nou zul je zeggen dat kan toch ook met iTunes? Nou dat is dus niet waar want als je een nummer koopt bij Jammit koop je eigenlijk een soort van 4 sporen versie van het nummer. Ben je gitarist dan kan je dus alleen het gitaar geluid beluisteren of juist helemaal weglaten en zelf meespelen (en opnemen) met het nummer. Ook zijn van de nummer de alle noten uitgeschreven standaard en in tabs.

Samenwerking met Line 6

De nieuwste versie van Jammit (v.2.2.0) is helemaal geoptimaliseerd om samen te werken met de Line 6 Mobile In. Als je de Line 6 Mobile In namelijk gebruikt met Jammit unlock je de ‘Line 6 amp modeling engine’ die in deze nieuwe versie van Jammit ingesloten zit. In de bibliotheek met nummers die je kan downloaden van Jammit zitten nu een groot aantal nummers waar meteen de juiste amp moddeling voor je wordt gekozen passend bij het nummer waar mee je wilt gaan meespelen. Overigens is kan je ook kiezen om Jammit niet automatisch die keuze voor je te maken en kan je de keuze die Jammit voor je heeft gemaakt ook aanpassen.

Jammit is er overigens niet alleen voor gitaar, ook voor bassisten, drummers, toetsenisten en vocalisten zijn er speciale Jammit nummer te downloaden. Kijk even op de website van Jammit want daar is bij elk nummer precies te zien en te horen wat je krijgt als je dat specifieke nummer koopt.

Meer informatie kan je vinden in het onderstaande filmpje en op de websites van jammit.com en line6.com.