Wat: T•Rex Duck Tail Delay/Room-Mate Junior Reverb/Tapster Tremolo
Prijs: 299,- dollar (NL prijs n.n.b.)
Website: t-rex-effects.com

Het Deense (!) effecten pedalen bedrijf T•Rex presenteert op de Summer Namm 2012 in Nashville, Tennessee 3 nieuwe pedalen: de  Duck Tail Delay, de Room-Mate Junior Reverb en de Tapster Tremolo.

De Duck Tail Delay heeft ‘ducking’ en dat is het effect dat automatisch het delay signaal zachter maakt als het clean signaal boven een bepaald level komt. De Duck Tail Delay heeft ook nog 2 ‘Non-Ducking’ delay effecten namelijk ‘Classic’ en ‘Tape’. Het effectenpedaal heeft ook nog ‘Tap Tempo’ zodat je het tempo van de delay aan kan passen aan de beat van elk nummer dat je mee wilt spelen.

De Room-Mate Junior Reverb heeft een aantal effecten van zijn grote broer The Room-Mate aan boord. Zo heeft hij ‘Spring’, ‘Room’, ‘Hall’ en ‘LFO’. Met de ‘Decay’ knoop kan je de lengte van de reverb instellen in alle 4 de delays en heeft ook een ‘Input Gain’.

De Tapster Tremolo is een combinatie van de originele Tremster met Tap Tempo waardoor je het tempo van je tremolo pulse dynamisch kan aanpassen zonder aan de knoppen te hoeven draaien maar door met je voet op de ‘Tap Tempo’ knop te tikken. De Tapster Tremolo heeft 4 controle knoppen: Depth, Rate, Volume en Subdivision en met die laatste kan regelen hoe de tremolo moet reageren op de beat.

Meer informatie is op dit moment nog niet te vinden op de website van T•Rex maar dat zal wel het geval zijn rond de Summer Namm 2012 die van 12 t/m 14 juli gehouden wordt.