Wat: AmpliTube Slash
Prijs: 7,99 euro (iPhone/iPod Touch/iPad) 59,99 euro voor de AmpliTube Custom Shop Versie App/Plug-in voor Mac/PC
Website: ikmultimedia.com

Als je altijd al hebt gezocht naar de perfecte ‘Slash Sound’ kan je nu volgens IK Multimedia stoppen met zoeken. Want als je nu de  AmpliTube Slash voor je iPhone, iPod Touche of iPad of het AmpliTube Slash App/Plug-in voor je Mac/PC koopt dan kan jij ook gebruik maken van totale Rock Slash’s Signature Gear die Slash gebruikt in de studio en live.

Zo kan je beschikken over de legendarische Marshall JCM Slash Edition Silver Jubilee, de Marshall AFD100 een Marshall 1960 4×12 cabinet en 6 signature effectenpedalen (Gate, Wah Distortion, Octo Blue, Booster, X-Chorus en Delay).

Meer informatie over IK Multimedia AmpliTube Slash kan je vinden op de website van ikmultimedia.com