Wat: Marshall Frigde
Prijs: $299,- (± 230,- euro)
Website: marshallfridge.com

Het allerleukste nieuwe item op de Musikmesse was voor mij geen nieuwe gitaar of versterker maar deze Marshall Fridge. De Marshall Fridge is een ijskast die er uitziet als een speaker cabinet met top maar is een een ijskast waar je zo veel bier in kan doen dat elke keer oefenen met de band wel een groot succes moet worden. Op de Marshall Frigde (met vriesvak voor Calippo’s, frikandellen en ijsblokjes) zitten de originele Jim Marshall gold faceplate Marshall Logo’s en alle knoppen op de ijskast “Go To 11”

Maar wat het allerleukste is, je kan een Marshall Frigde winnen. Klik op deze link marshallfridge.com en schrijf je meteen in, niet dat dat zin heeft natuurlijk want ik ga ‘m natuurlijk winnen…

In de video hieronder kan je die fijne groupie rock chick van de foto hierboven even in full action zien. Let vooral op de zeer natuurlijk uitstraling (totaal geen botox en die zonnebril heeft ze ook niet voor niets op…) en haar zeer zwoele (kuch kuch) stem.