Wat: De Marshall full stack van Steve Vai
Prijs: Bieden. De prijs is nu (maandag 19 maart 16:34) $ 5.400,- (± 4100,- euro)
Website: ebay.com

Als je nu razendsnel naar ebay.com gaat kan je daar een bod uitbrengen op de speciaal voor Steve Vai aangepaste Marshall 100 Watt JMP met 2 x 4 x 12″ cabinets. Deze set is door Steve Vai gebruikt tijdens de opname voor het album ‘Eat ‘Em And Smile’ van David Lee Roth en de toer die van 1986-1988 volgde na de opname van dit album.

Volgens de ebay zijn de volgende extra’s aangebracht op de Marshall 100 Watt JMP: “An extra gain stage, frequency adjust control, effects loop & master volume. The head has been well maintained in Los Angeles and features matching Drake transformers, KT88 quad-matched power tubes & hand-selected pre-amp tubes to Steve’s liking.” 

In de cabinets zitten 2 x 4 x 12″ Celestion Vintage 30 Speakers en zoals je op de foto’s duidelijk kan zien heeft Steve Vai op alle drie de componenten van de complete stack zijn handtekening gezet.

Heb je interesse? Je kan nog ruim één dag bieden! Succes!