Wat: Zeer vreemde gitaar versterkers
Prijs: $ 125,- (± 95,- euro)
Website: artisticamplification.com

Ben je opzoek naar de best klinkende versterker dan kan je de website van artisticamplification.com links laten liggen maar als je opzoek bent naar de bizarste gitaarversterker dan moet je nu (na dat je dit briljante artikel helemaal hebt gelezen natuurlijk) meteen even naar de website van deze heren gaan.

Artistic Amplification maakt gitaarversterkers in en van de meest vreemde dingen. In het verleden hebben ze al gitaarversterkers gemaakt een schaakbord, een PacMan spelletje, een Exit bord of een sigarendoosje. Als je nu op de website gaat kijken zie je een gitaarversterker in o.a. een beeldje van een eend, een Japanse vaas en een koffer.

Check hieronder even het heerlijke geluid van een op de White Stripes geïnspireerde telefoon-gitaarversterker.