Wat: TC Electronic Polytune Mini
Prijs: 69,-
Website: tcelectronic.com

Op de NAMM presenteerde TC Electronic de het kleine broertje van de PolyTune de PolyTune Mini. De verschillen tussen de PolyTune en de PolyTune Mini zijn dat de Mini kleiner is (was te verwachten) geen DC 9 Volt uitgang (alleen een ingang) heeft en geen USB poort dus je kunt ‘m niet aansluiten als zijn grote broer op je computer om zo de laatste firmware te downloaden.

Onlangs bracht TC Electronics een update uit voor de PolyTune zodat je ook ‘Drop D’ kon stemmen maar bij deze Mini zit die al standaard ingebouwd evenals Capo Tuning. De PolyTune Mini heeft bovendien True Bypass en een super helder LED display.

De geweldig makkelijke manier van je gitaar stemmen is natuurlijk gebleven. Sla in een slag al je snaren aan en de PolyTune laat in een keer zien welke snaren moeten worden gestemd. Ook kan je natuurlijk de individuele snaren bespelen en dus al je snaren een voor een stemmen zoals bij een ‘normaal’ stemapparaat.

Kijk voor meer informatie op de website van tcelectronic.com of de video hieronder.