Wat: Strumbuddy
Prijs: $ 39,99 (± 30,- euro) microfoon versie $ 49,99 (± 38,- euro) gitaarversie
Website: mystrumbuddy.com

Tegenwoordig maken steeds meer mensen gebruik van hun mobiele telefoon voor het opslaan van songteksten of akkoorden en tabs. Maar wie wel eens heeft geprobeerd gitaar te spelen met een iPhone op je schoot weet dat geen groot succes is. Als je de hele avond naar je iPhone in je hand staat te kijken om je teksten te kunnen lezen i.p.v. naar het publiek is dat ook niet echt heel leuk voor de mensen die naar je optreden zijn gekomen.

Met de Strumbuddy kan je je iPhone vastmaken aan je gitaar of je microfoonstandaard zodat je er een goed zicht op hebt en je handen vrij hebt. Meer informatie over het product kan je vinden op de allerlelijkste website met de slechtste foto’s ooit mystrumbuddy.com