Een van de vreemdste stands op de Winter NAMM 2012 was wel de stand van het bedrijf Revamped Glass Design. Revamped Glass Design maakt namelijk glas in lood afbeeldingen voor op je speaker cabinet of bassdrum inclusief LED lampjes.

Als je de ‘Bass Drum Table Kit’ installeert op je bassdrum dan heb je geen bass drum meer maar een koffietafel want dan is je bass drum niet meer te te gebruiken voor waar hij voor bedoelt was maar alleen nog als een, afschuwelijk lelijk, meubelstuk.

Wil je je speaker cabinet ‘verfraaien’ met een van de verschrikkelijke afbeeldingen uit de collectie van Revamped Glass Design dan kan je de speaker nog wel gewoon gebruiken want de Speaker Cab Kit installeer je namelijk aan de achterkant (?!) van je cabinet. Even de houten plank aan de achterkant van je cabinet los schroeven en Speaker Cab Kit installeren en klaar is Kees. Het is maar goed dat die afbeelding zich aan de achterkant van je speaker cabinet bevindt want dan zie je die ellende tenminste niet als je aan het spelen bent…

Wil je om welke absurde reden dan ook ook je bass drum of gitaar cabinet in waarde wil laten in kelderen door het installeren van één van de producten van Revamped Glass Design check dan even hun (net zo verschrikkelijke) website revampedglassdesign.com.