Jet City Amplification heeft een net een heleboel nieuwe versterkers gepresenteerd waaronder de Earthart 50 (een in Engeland handgebouwde tweekanaals gitaarversterker) de JCA22CW – The Wedge een gitaarversterker die er uitziet als een zangmonitor en je rechtstreeks kan aansluiten op de mengtafel en de JCA20H.

Ook zijn werden er 3 nieuwe cabinets gepresenteerd namelijk de JCA12C (1x12inch), de JCA24C (2x12inch) en de JCA48C (4x12inch).

De meest bijzondere item uit hun stand vond ik de 700DP.

Laat ik als eerste beginnen met een excuses te maken voor de ontiegelijk slechte foto’s bij dit artikel. Ik moest een foto maken terwijl ik een uitleg kreeg van een van de mensen van Jet City en het moest allemaal vlug. Helaas waren de foto’s op de perskit-cd die ik meekreeg ook beroerd dus moeten we het helaas hier even mee doen voor nu.

De 700DP dus. De 700DP is een active versterker in de vorm van een  4 x 12″ gitaar speaker. In de speaker is een 350 Watt versterker ingebouwd waar je je iPhone of laptop op kan aansluiten waar bijvoorbeeld AmpliTube op draait. Dus nu kun je gewoon gitaar via je iPhone of laptop spelen maar toch met een rock ‘n’ roll uitstraling. Zoals je op de rechter foto kan zien zitten er in de kast geen 4 x 12″ speakers maar 2 woofers en 2 tweeters waardoor de 700DP een groot frequentie bereik heeft.