Wat: The GS (Gene Simmons) Guitar AXE-2
Van: Cort
Prijs: $ 650,- (± 510,- euro)
Waar: (online)Muziekwinkels (release datum n.n.b.)
Website: cortguitars.com

Cort gitaren kondigde vandaag de nieuwe Gene Simmons AXE gitaar aan. De GS Guitar AXE-2 is de nieuwste toevoeging aan de reeks van de signature instrumenten uit Gene Simmons / Cort gitaren serie. De gitaar wordt officieel onthuld op de 2012 NAMM. Cort heeft eerder twee Gene Simmons basgitaren (de GS-AXE-2 en de GS-Punisher-2) uitgebracht en n.a.v. de vraag van Kiss fans en muzikanten heeft Cort nu besloten ook een Gene Simmons gitaar uit te brengen.

Klik hieronder voor de specificaties

Basswood body
Bolt-on, 25 1/2” maple neck
24 fret, rosewood fretboard
Two Mighty Mite Humbucker pickups
Chrome hardware
Custom paint and artwork
One volume, one tone, toggle switch
TOM bridge with strings through body
GENE SIMMONS custom gig bag