Wat: Micro Terror + PPC108 cab
Van: Orange Amplification
Prijs: n.n.b.
Waar: (online)Muziekwinkels (release datum n.n.b.)
Website: orangeamps.com

Eerst was er de Tiny Terror en nu is er de Micro Terror. De Micro Terror bouwt voort op de rest van de populaire Terror-serie van Orange Amplification. De Micro Terror heeft ook de kenmerkende vormgeving van de rest van de Terror reeks, levert ook het klassieke Orange geluid (en nog veel harder dan je zou verwachten ook) en maar is ook klein en licht waardoor hij de meest portable Terror in tot nu toe is.

De Micro Terror heeft een 12AX7 pre amp buis met 20 watt RMS solid-state vermogen. De amp wordt gevoed via een 15 volt adaptor, heeft een aux-ingang voor MP3-speler of cd en kan worden aangesloten op elke cabinet/speaker met 4 Ohm of hoger (zelfs een 4 x 12).

Voor deze nieuwe Micro Terror heeft Orange Amplification een bijpassend speaker cabinet gemaakt namelijk de nieuwe PPC108. Ideaal voor het bouwen van uw eigen mini-Terror stack en een perfecte partner voor de Micro Terror. De speaker is los verkrijgbaar en heeft een 8 inch speaker. Net als alle Orange speaker cabinets kan ook de PPC108 tegen een stootje en heeft hij ook  Tolex speakerdoek, Orange logo en badge.

De preciese afmetingen weet ik nog niet maar daar ga ik nu voor jullie achteraan. Maar als je de knoppen en de aansluiting voor je gitaarsnoer ziet kunnen de Micro Terror en de PPC108 cab niet echt groot zijn.

Update: De Micro Terror is 17 x 13 x 10 cm en de PPC108 Micro Cabinet is 15 x 28 x 30 cm.