Wat: Mike Portnoy signature snare drums
Van: TAMA
Prijs: n.n.b.
Waar: (online)Muziekwinkels (release datum n.n.b.)
Website: tamadrum.co.jp

Op de NAMM Show volgende week, zal Tama twee nieuwe geupdate versies van Mike Portnoy’s (drummer van Dream Theater) steel signature snare drums onthullen.

De eerste, een 5 x 12-inch, is precies hetzelfde als het vorige Portnoy’s 12-inch model, maar met een nieuwe badge, een ambigram met de naam “Mike Portnoy” er op. Grappig aan dit logo is dat zelfs als je de snare op zijn kop houdt, de naam ook goed te lezen is. Kijk maar naar het plaatje hieronder.

Tama introduceert ook een 5.5 x 14-inch versie van de Mike Portnoy’s steel signature snare drum, gemaakt van hetzelfde shell materiaal, mat zwarte afwerking en nieuw ontworpen badge.

Daarnaast zal TAMA later in 2012 een nieuwe houten 5.5 x 14-inch Mike Portnoy’s signature snare drum die de vorige MP1455 Maple signature snare zal vervangen op de markt brengen en wordt er aan een nieuwe versie van een 5.5 x 14-inch hout signature snare drum gewerkt en die de vorige MP1455 Mike’s Maple signature snare drum gaat vervangen.