Wat: Animoog voor iPhone en iPod Touch
Van: Moog Music Inc.
Prijs: tijdens de introductieperiode 0,79 euro daarna ± 7,99 euro.
Waar: iTunes Store
Website: moogmusic.com

Een tijdje geleden schreef ik op MusicGear.nl al over de Animoog app van Moog voor de iPad. In de week voor Kerst, dus op het moment dat iedereen met kerstinkopen en voorbereidingen voor de kerst bezig was, bracht Moog een Animoog versie uit voor iPhone en iPod Touch. Door de kerstdrukte hebben ze denk ik net hun persmoment gemist want ik heb op geen enkele website iets gelezen over de iPhone/iPod Touch versie van deze app maar gelukkig kreeg ik vandaag het persbericht onder ogen.
Net als de iPad versie is dit ook weer een super leuke app om eindeloos mee te pielen en de mensen om je heen gierend gek mee te maken. Ook voor deze Mooge app is er een introductieperiode waar je de app voor een fractie van de uiteindelijke prijs ( 0,79 euro i.p.v. 7,99 euro) kan downloaden. Ik kan nergens vinden wanneer de introductieperiode afloopt maar als je voor minder dan de prijs van een Twix een geweldige mini synthesizer wilt hebben zou ik als ik jou was meteen naar de iTunes Store gaan om te voorkomen dat je anders binnenkort het volle pond moet betalen.