Wat: Custom Guitar Hangers
Van: Grip Studios
Prijs: van $42,50 (± 32,50 euro) tot $99,- (± 76,- euro)
Waar: guitargrip.com
Website: guitargrip.com

In het Spookslot van de Efteling heb je in die grote zaal een show en daar komen van die handjes uit een graf, daar doen mij deze GS1 en GS2 Custom Guitar Hangers van Grip Studios aan denken. Dat is ook meteen de reden dat ik deze ‘gitaar klauwtjes’ van ze lang zal ze leven niet in mijn huis zou willen hebben. Wel kan ik me voorstellen dat metal (bas)gitaristen deze Custom Guitar Hangers echt h-e-l-e-m-a-a-l geweldig vinden en graag  ze pontificaal midden in hun woonkamer aan de muur willen hebben hangen om hun gitaar beet te laten houden.

De Custom Guitar Hangers van Grip Studios zijn een op en top Amerikaans product en tijdens mijn reizen door Amerika heb ik wel gezien dat het grootste gedeelte van de Amerikanen niet echt een hele goede smaak hebben en het al heel snel doorslaat naar ordinair. De GS1 en GS 2 zijn niet echt heel erg smaak vol maar het toppunt van Amerikaans ordinair vind ik wel de ‘Ent-Wistle’, een versie dat de hand op een boom lijkt (bleh), en de ‘Bella Rose’, een versie met een roos er op (jakkie bah). Ook kan je deze handjes kopen voorzien van een airbrush versiering of voorzien van een likje verf door een kunstenaar maar ik moet zeggen dat het daar ook niet echt beter van wordt allemaal.