Wat: Silver Pick Holster Dial
Van: argentariis
Prijs: $ 390,- (Canada) / 288,- euro
Waar: argentariis.com
Website: argentariis.com

Mocht je nou een enorme liefdesrelatie hebben met je gitaar dan moet je echt een keer kijken op de website van het Canadese bedrijfje argentariis.com. Op deze website kan je namelijk allerlei zilveren accessoires voor je (bas)gitaar kopen. Zo kun je op de website een zilveren plectrum kopen (± 52,- euro), een zilveren capo (± 352,- euro) en zilveren stemknoppen in allerlei verschillende uitvoeringen waaronder o.a. doodshoofdjes, sterren, blaadjes en een stemknop waar je (heeeel handig)  je sigaret in kan doen (allemaal 89,- euro p/s).

Het leukste item van de website vond ik de Silver Pick Holster Dial. Het werkt als volgt, je haalt een van de knoppen van je gitaar af en op die plek monteer je de massief zilveren Pick Holster Dial. In de Silver Pick Holster Dial kan je een stapeltje plectrums opbergen en bovendien nog steeds het volume of de tone regelen van je gitaar. Onwijs leuk idee maar 288,- euro is een beetje veel geld voor de meeste gitaristen. Een versie in plastic van 7,50 euro is denk ik een enorm gat in de markt…