Wat: Guitar pick holder necklaces
Van: Pickbay
Prijs: vanaf ± 27,- euro
Waar: pickbay.com
Website: pickbay.com

Om het nog maar voorzichtig uit te drukken, deze Guitar pick holder necklaces van Pickbay zijn niet echt ‘mijn kopje thee’ maar ik vond het wel een leuk artikel om even te laten zien op MusicGear.nl. Op de websites van pickbay.com kan je een heleboel verschillende plectrums kopen. Zo kun je plectrums kopen met foto’s en logo’s van bandsConcert & Tour Plectrums, Frameable 10 Pick Display Sets en nog heel veel meer. Ook kan je op deze website bijvoorbeeld de Pick Punch, een apparaat waarmee je o.a. van oude creditcards zelf plectrums kan maken, kopen en dus de bovenstaande kettinkjes met hangertjes waar je plectrums in kan doen.
In alle hangertjes kan je 3 plectrums doen en zoals ze met de Gold IPG Guitar Pick Pendant & Gibson Picks (van ± 31,- euro) laten zien heb je zo altijd een wel een plectrum bij je met de ‘hardheid’ die je nodig hebt. Meer informatie over de Guitar pick holder necklaces kan je vinden op de website van pickbay.com.