Wat: Analogizer
Van: Electro-Harmonix
Prijs: 89,- euro
Waar: (online)Muziekwinkels
Website: ehx.com

Als deze Electro-Harmonix Analogizer echt doet wat te zien is in het onderstaande filmpje dan is het wel een heel tof apparaatje voor die 89,- euro. Met deze Analogizer kan je namelijk je gitaar of basgitaar een lekkere vette analoge sound geven zonder dat je een buizenversterker in je bezit hebt. Als je bijvoorbeeld de Analogizer achter een digitaal delay zet dan geeft hij de digitale delay een warme klassieke analoge sound. Zet je de Analogizer voor een digitaal delay en zet je de ‘Gain’ harder dan krijg een lekker krachtig en vet geluid. Gebruik je de Analogizer los (dus zonder andere effect ervoor of erna) dan kan je er een super lekker ‘overdrive’ geluid uit halen.
Bekijk even het filmpje hieronder dan begrijp je meteen waarom ik zo enthousiast ben en doe daarna meteen je jas aan en ren naar de muziekwinkel bij jou in de buurt om dit fijne pedaaltje aan te schaffen. Meer informatie kan je ook nog vinden op de website ehx.com