Omdat dit jaar de Fender Telecaster precies 60 jaar bestaat is het tot 21 december 2011 Telecastermania bij MaxGuitar in Den Haag en Nijmegen. MaxGuitar selecteerde de 50 beste Telecasters uit de Fender Custom Shop Lounge in Duitsland en biedt die nu tegen super scherpe prijzen aan in hun winkels. Bovendien krijgt iedereen die een Telecaster koopt in december een gratis MaxGuitar T-Shirt.
Bij aanschaf van een Fender gitaar boven de 1000,- euro (en dat zijn de Custom Shop Telecasters allemaal) krijg je een jaar lang gratis snaren of een gratis T-Shirt en een diner bon voor twee personen. Die diner bon zou je volgens de website van Max Guitars best wel goed kunnen gebruiken om vergiffenis te krijgen van je partner omdat je een gitaar van 1000,- euro hebt gekocht bij Max Guitar…

Wil je nu precies weten welke bijzondere Telecasters er te koop zijn tijdens de TelecasterMania kijk dan op de website van MaxGuitar MaxGuitarStore.com. In de Youtube Video hieronder kan je ook alvast een aantal van de zeer bijzondere Telecasters zien.