Wat: Feedback mailing winter 2011 – 2012
Van: Feedback
Prijs: Gratis
Waar: via Feedback.nl
Website: Feedback.nl

Als ik ‘m uit de brievenbus heb gevist dan komt hij bij mij op het toilet te liggen om pas na maanden en helemaal kapot gelezen in de prullenbak te verdwijnen. Meestal heb ik tussen het ontvangen van de Feedback mailing en het weggooien er van al inmiddels weer een aantal bezoekjes gebracht aan de Feedback vestiging in Rotterdam en mijn totale spaargeld/13de maand/vakantiegeld aan de kassa achtergelaten. Hoe mooi de websites van de (online)muziekwinkels ook zijn, er is toch niets fijner dan lekker (en in alle rust dus) te bladeren in een folder met bergen aanbiedingen van muziekinstrumenten.
Gelijk met de mailing is ook het Feedback Magazine ook weer uitgekomen. Als je je adres een keer hebt achtergelaten bij Feedback krijg je de mailing en het magazine gratis in de bus maar ze zijn ook gratis op te halen bij een Feedback vestiging bij jou in de buurt en digitaal te bekijken via de website van Feedback.

Het is nou niet dat ik hier heel erg Feedback wil promoten maar ik weet niet van het bestaan van folders of magazines van andere muziekwinkels af. Heeft jou (favoriete) muziekwinkel ook een (digitale) mailing, folder of magazine? Mail mij dan hierover op redactie@musicgear.nl en ik zal daar ook graag aandacht aan geven.