Wat: Nighthawk Studio
Van: Gibson
Prijs: 829,- euro
Waar: (online)Muziekwinkels (binnenkort leverbaar)
Website: gibson.com

Vandaag maakte Gibson bekend dat de nieuwe versie van de Nighthawk Studio binnenkort leverbaar is. De Nighthawk Studio wordt verkrijgbaar in drie kleuren Goldtop (zie boven), Pelham Blue (lichtblauw) en Silverburst (grijs met zwarte rand).

De body en de neck van de Gibson Nighthawk Studiobody zijn gemaakt van mahoniehout. Het stemmechanisme is een TonePros Kluson en de brug is een chrome z.g.n. Nighthawk ‘String through body’ brug. De Nighthawk heeft op de neck een Uncovered Burstbucker 1 (Alnico II) element en bij de brug een Uncovered Burstbucker 2 (Alnico II) element. Als je een Nighthawk Studio koopt krijg je daar gratis een Deluxe Gig Bag.

Gibson kondigde zeer recent nog een paar andere nieuwe gitaren aan zoals de Les Paul Classic Plus 50s Neck (1599,- euro), de Les Paul Classic Plus 60s Neck (1599,- euro) beide verkrijgbaar in de kleuren Heritage Cherry Sunburst, Manhattan Midnight,  Trans Ebony Burst en Vintage Sunburst.
Ook komt binnenkort de Gibson Midtown Custom op de markt. Deze gitaar gaat zo rond de 1100,- euro kosten en wordt verkrijgbaar in het Antique Natural, Ebony, Heritage Cherry Sunburst en Vintage Sunburst.