Wat: Switchblade+
Van: Electro-Harmonix
Prijs:  ±50,- euro
Waar: (online)muziekwinkels. Waarschijnlijk vanaf eind november/begin december
Website: ehx.com

Wil je je gitaargeluid tijdens het spelen kunnen switchen en doorsturen naar versterker A of versterker B of tegelijkertijd doorsturen naar versterker A en B? Dan moet je binnenkort even deze zeer handige Switchblade+ van Electro-Harmonix kopen. Buiten het schakelen tussen versterkers kan je ‘m ook gebruiken om bijvoorbeeld het geluid van een versterker te switchen tussen 2 verschillende speaker cabinets of twee verschillende effecten chains. De Switchblade+ is meer uitgebreide versie van de Switchblade van Electro-Harmonix die alleen kan schakelen tussen A of B en geen Tuner uitgang en al een tijdje verkrijgbaar is (± 35,- euro)

Ook erg handig is de aansluiting voor een stemapparaat die ‘hardwired’ is dus het altijd doet in welke stand de Switch Blade+ ook staat. De Switch Blade+ werkt op een 9 volt batterij of een met een adaptor maar doet het ook zonder stroom maar dan branden de LED lampjes niet en dat is nou ook weer zonde. De Switchblade+ is passief en heeft dus geen stroom nodig om te werken.