Wat: DG15, DG15R en DB15 amps
Van: Digitech
Prijs:  DG15  85,- euro /  DG15R  106,- euro / DB15  95,- euro
Waar: (online)muziekwinkels
Website: digitech.com

Deze nieuwe versterkers van Digitech zijn binnenkort bij de meeste (online)muziekwinkels te koop. De DG 15 en de DG 15 R zijn beide 15 Watt tweekanaals gitaarversterkers met een 8 inch speaker. Ze zijn biede voorzien van een Gain, Volume, Treble, Middle en Bass regelaars, een schakelaar om tussen het ‘clean’ en ‘overdrive’ geluid te kunnen schakelen en een hoofdtelefoonaansluiting. De DG 15 R heeft ook nog een reverb aan boord vandaar dat hij iets duurder is.
De DB15 is een éénkanaals 15 Watt bas combo met een gesloten achterkant en een 8 inch speaker. Hij heeft  vier regel knoppen namelijk Volume, Treble, Middle en Bass en een hoofdtelefoon aansluiting.