Wat: Guitar Vault
Van: Brady Cases
Prijs: $ 999,99 (± 735,- euro)
Website: bradycases.com

Ik zag vandaag een verslag van een muziekbeurs in Amerika en daar zag ik de geweldige stand van Brady Cases, een Amerikaanse fabrikant van Flightcases. Vooral de bank uit die stand vond ik erg leuk en die zou ik graag op het kantoor van MusicGear.nl hebben staan.
Ik ben toen even gaan kijken op de website van en daar vond ik de bovenstaande Guitar Vault. De Guitar Vault  biedt plaats aan maar liefst 10 gitaren. Om te voorkomen dat de gitaren omvallen zijn er op de achterwand van de flightcase twee railsen gemaakt waar je de gitaren aan vast kan zetten. De Guitar Vault kan je helemaal naar je eigen smaak en behoefte laten maken. Zo kan je bijvoorbeeld stopcontacten, audio aansluitingen en rack-mounts voor tuners e.d. laten aanbrengen.
De mensen van Brady Cases zijn zelf nogal vol van de LED lampjes volgens mij, waarmee je met een druk op de knop je Brady Case verandert in een goedkope paaldansclub, want in de onderstaande clip hebben ze het het meeste over die afschuwelijke ordinaire kerstverlichting.