Wat: Major en Minor FX Headphones
Van: Marshall
Prijs: Major FX 120,- euro Minor FX 70,- euro
Website: marshallheadphones.com

Dat Marshall naast gitaarversterkers sinds een aantal maanden ook hoofdtelefoons maakt is al lang geen nieuws meer. Toen Marshall begon met het maken van hoofdtelefoons dacht ik dat het een eenmalig uitstapje zou zijn maar niets blijkt minder waar. Elke keer komen er namelijk weer nieuwe variaties op de markt en vandaag presenteerde Marshall de Major en Minor FX Headphones. Nou bestonden de Major en Minor Headphones al maar het gaat hierbij om de toevoeging van de letters FX. Deze letters FX geven namelijk aan dat deze hoofdtelefoons speciaal zijn gemaakt om de saaie witte hoofdtelefoontjes die je bij je iPod, iPhone of iPad krijgt te vervangen.
Op de draad van de Major en Minor FX Headphones zit namelijk een zelfde soort schakelaartje en microfoon als op de witte hoofdtelefoontjes van Apple zelf zit zodat je ook met deze FX Headphones gesprekken kan opnemen, voeren en weer neerleggen maar ook door je tracks in iTunes kan navigeren en het volume harder en zachter kan zetten.
Meer informatie over de Major en Minor FX Headphones kan je vinden op de website marshallheadphones.com.