Hartke gaat samen met zijn Nederlandse importeur Total Sonic en een aantal Nederlandse dealers opzoek naar naar twaalf Local Hartke Hero’s. Een Local Hartke Hero krijgt een jaar lang  de beschikking over gratis Hartke apparatuur.

Wil jij ook kans maken op een jaar lang gratis Hartke apparatuur dan moet je  jezelf opgeven via het aanmeldingsformulier op de website localhartkehero.nl. In dit formulier moet je buiten je persoonlijke gegevens ook je favoriete Hartke dealer opgeven en jouw dealer kiest uit alle inzendingen zijn Local Hartke Hero.
De twaalf Local Hartke Hero’s kunnen ook nog als ze dat willen meedoen met de 2012 Dutch Bassist Award. De winnaar van die Dutch Bassist Award mag zijn geleende Hartke apparatuur houden.

De kickoff van deze Local Hartke Hero actie is op vrijdag 11 november van 12:00 tot 20:00 uur in het pand van de Total Sonic in de Boekweitstraat 1B in Nieuw Vennep. De toegang is gratis en de bekende Hartke USA endorser Stu Hamm (o.a. Joe Satriani en Steve Vai) zal hier ook aanwezig zijn. Stu Hamm zal  diverse clinics en productdemonstraties geven en je helemaal gek maken van jalousie met zijn indrukwekkende riffs en solo’s.