Wat: Animoog
Van: Moog Music Inc.
Prijs: een maand 0,79 euro daarna ± 22,- euro.
Waar: iTunes Store
Website: moogmusic.com

Voor de prijs van een Mars of een Snicker koop je nu in iTunes een app waar je onwijs veel plezier van gaat hebben, namelijk de Animoog app van Moog Music Inc. Moog Music is natuurlijk bekend van o.a. zijn Minimoogs Voyagers, Phattys, Moogerfoogers en Moog guitars maar heeft nu volgens eigenzeggen de eerste professionele synthesizer app voor de Apple iPad gemaakt.
Ik heb de app een uurtje gelden op mijn iPad gezet en bijna meteen na het laden voelde me ik al een volwaardig lid van Daft Punk. Na 2 minuten oefenen leek het namelijk wel of ik met de soundtrack van Tron of een andere science fiction film aan het meespelen was. Super vette synthesizer sounds werden uit het arme speakertje van mijn iPad geperst door de Animoog app. Ik vond het allemaal geweldig klinken maar mijn huisgenoten iets minder en daarom zette ik maar snel een hoofdtelefoon op. Wat ik toen hoorde was helemaal niet te beschrijven. Prachtige spacy geluiden werden in full stereo door mijn schedel geschoten en ik had meteen geen andere wens dan mijn iPad op een flinke installatie aan te sluiten en met het volume op 10 de Animoog app verder te ontdekken.

App tijdelijk verkrijgbaar voor een speciale introductie prijs
Ik zit nu al weer een half uurtje in mijn homestudio te knallen met de Animoog app en wil toch ondanks ik nog lang niet uitgespeeld ben met de Animoog app en nog niet een tiende van mogelijkheden van deze app heb ontdekt (hoe zet ik die metronoom klik aan?) toch even dit artikel afmaken. Toen ik namelijk net toen op de website van Moog, moogmusic.com, was zag ik dat deze app maar 30 dagen verkrijgbaar is voor $ 0,99 en daarna $ 29,99 (± 22,- euro) gaat kosten. Ik wilde er toch even voor zorgen dat mijn trouwe lezers deze geweldige app kunnen kopen voor maar 0,79 euro i.p.v. 22,- euro. Dus zorg dat je deze app snel download want het is ongetwijfeld de beste en mooiste muziek app die ooit voor minder dan een euro gaat kopen.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan het onderstaande demo filmpje.