Wat: SampleTank voor iOS
Van: IK Multimedia
Prijs: 7,99 euro
Waar: iTunes Store
Website: ikmultimedia.com

Na de iRig (Gitaar- en instrumentinterface) en de iRig Mic (een microfoon die je kan aansluiten op je iPhone om hoogwaardige opnames te kunnen maken) is onlangs de iRig MIDI op markt gekomen van IK Multimedia een MIDI interface voor je iPhone/iPod Touch/iPad..
Als leuke toepassing/aanvulling voor de iRig MIDI heeft IK Multimedia SampleTank voor iOS uitgebracht. Er bestaat al jaren een versie van het Sample Workstation SampleTank voor Mac en Windows computers en dit is dus een aangepaste versie voor je iPhone. Lukte het Apple zelf niet om Garageband geschikt te maken voor het kleine scherm van de iPhone, IK Multimedia is het dus wel gelukt om een programma met zeer veel functionaliteit geschikt te maken voor het kleine scherm van je iPhone/iPod Touch.
Je kan kiezen bij het maken van je tracks uit 400 instrumenten uit 16 categorieën, meer dan 900 melodische en ritmische tracks en ingebouwde effecten. Al die geluiden en effecten zijn naar eigen smaak aan te passen met verschillende parameters. Dus nu kun je altijd overal waar je bent muziek componeren. Meer informatie kan je vinden op de website van ikmultimedia.com.