Wat: HXM HSB 010
Van: HXM
Prijs: 99,- euro
Waar: Feedback.nl
Website: huaxin-music.com (helemaal in het Chinees)

Ik heb al een paar jaar een V-Drums TD-3 en aangezien die toen zo’n ± 700 euro kostte en ik ook nog een voetpedaal bij moest kopen had ik even geen geld om ook meteen een drummonitor aan te schaffen. Ik ben dus toen aan het rommelen geweest en mijn elektronisch drumstel o.a. aangesloten op een stereosetje dat ik nog had staan (resultaat: beide speakers opgeblazen) en op een oude Peavy Century top met een Dynacord speaker cabinet (wel erg hard maar klonk nergens naar) maar dat was allemaal geen succes.
Ik zat vandaag op de website te kijken van Feedback.nl en daar zag ik de HXM HSB 010 electronisch slagwerk monitor staan voor maar 99,- euro. Normaal gesproken kosten elektronische drum monitors zo vanaf 225,- euro dus dit was wel heel goedkoop. Dus ik naar Feedback en daar stond naast de HXM HSB 010 ook de Roland PM-10 en die kostte 239,- euro. Nou kan ik me natuurlijk vergissen maar volgens mij zijn de HXM HSB 010 en de Roland PM-10 gewoon precies hetzelfde apparaat (oké ze hebben een andere power schakelaar en heeft de HXM HSB 010 een hoofdtelefoon aansluiting) maar betaal je omdat er “Roland V-Drum” op staat dus 140,- euro meer.
Dus ik die HXM HSB 010 gekocht, thuis gekomen natuurlijk meteen aangesloten en hij klinkt (ondanks mijn belabberde drum kwaliteiten) ook nog eens geweldig. Bij Feedback in Rotterdam hadden ze er zo ver ik kon zien nog 2 staan dus ben je nog opzoek naar een goede en goedkope drum monitor? Laat dan nu alles vallen en stap in je auto richting Feedback.