Wat: UR28M USB audio interface
Van: Steinberg
Prijs: 449,-
Waar: (online)muziekwinkels
Website: steinberg.net

Een tijdje geleden werd hij al aangekondigd via Twitter maar hier is ie dan de Steinberg UR28M USB audio interface. Deze interface sluit je met een USB kabel aan op je computer en is zo gemaakt dat hij simpel te bedienen is en dat je er eenvoudig allerlei apparatuur op aan kan sluiten. Zo heeft de UR28M twee mic/line inputs waar je een (bas)gitaar, microfoon (met of zonder Phantom Power) of een ander muziekinstrument op kan aansluiten, 2 Line Inputs met TRS/TS support, 2 hoofdtelefoon aansluitingen en een S/PDIF In en Out. Ook heeft hij 6 Line Outputs waar je 3 paar monitors op kan aansluiten. De UR28M USB audio interface is vooral interessant voor Cubase-gebruikers omdat deze naadloos kan worden geïntegreerd met deze software en bovendien krijg je er Cubase AI 6 gratis bij. De UR28M is er ook in een rackversie maar dan heet hij de UR824.

Hierboven staat maar een klein gedeelte van alle specificaties van de UR28M. Alle informatie kan je vinden op de website steinberg.net. Een overzicht van de specs en een video over de UR824 en de UR28M kan je hieronder bekijken.

  • 24-bit/96 kHz USB 2.0 audio interface
  • Analog 4 in and 6 out plus stereo input for reference source
  • S/PDIF coaxial I/O
  • D-Pre Class-A discrete mic preamps supporting +48V
  • Latency-free DSP-powered monitoring with one REV-X reverb and four Channel Strips with any DAW by using the latest dspMixFx technology
  • Native VST 3 plug-ins of REV-X and Sweet Spot Morphing Channel Strip additionally included
  • Digitally controlled monitor level control with DIM, Mono, and Mute fed by a 3×3 monitoring matrix
  • 2 separate headphone buses with individual outputs
  • Cubase AI 6 music production software included
  • Cross-platform compatibility for Mac OS X and Windows
Informatie over de UR28M begint op op ongeveer 1:50