Wat: iXZ
Van: Tascam
Prijs: n.n.b.
Waar: (online)muziekwinkels
Website: tascam.com

Weer een concurrent voor de  iRig, de iRiffport en de Peavy AmpKit LiNK hier is de Tascam iXZ. De Tascam iXZ past in je zak en maakt in een handomdraai van je  iPhone, iPad of iPod Touch een opnamestudio. Plug een microfoon, een gitaar of basgitaar  in de iXZ en je kan aan de slag met de nieuwste guitar amp, sampling, recording en DJ apps uit de iTunes Store. De iXZ heeft zelfs phantom power aan boord voor condensator microfoons. De iXZ heeft gecombineerde XLR microfoon ingang / gitaar ingang en aan de achterkant een 3,5 mm hoofdtelefoon aansluiting. Gebruik je de phantom power voor de microfoon dan moet je 2 AA batterijen in de iXZ doen en die gaan dan ongeveer 15 uur mee. Meer informatie kan je vinden op de website van tascam.com.