Wat: POD HD Pro Rack Multi-effect Processor
Van: Line 6
Prijs: 733,56 euro
Waar: (online)muziekwinkels
Website: line6.com

Line 6 heeft zo juist bekend gemaakt dat ze met de POD HD Pro Rack Multi-effect Processor een studio versie hebben gemaakt van de bekende Pod HD gitaar effect modellen. In deze POD HD Pro Rack Multi-effect zit een collectie van 22 versterkers, 100+ effecten, 16 nieuwe speaker cabinet modellen, 8 nieuwe microfoons en natuurlijk is alles ook weer aan te passen via je computer.
De POD HD Pro Rack Multi-effect Processor is door de vele manier hoe je het apparaat kan aansluiten geschikt om te kunnen functioneren in alle omstandigheden en heeft alle denkbare digitale en analoge I/O opties. Op de voorkant kan je een 1/4 inch gitaar plug inprikken maar ook is er een XLR microfoon aansluiting (met 48V phantom power). Aan de achterkant zijn de aansluiting bijna niet op te noemen. Zo zijn er o.a. stereo 1/4 inch en gebalanceerde XLR outputs, Midi In en Out/Thru, S/PDIF in en out en AES/EBU in en out voor 24-bit digital verbindingen.
Meer informatie op de website van Line 6 en normaal gesproken verwijs ik dan altijd naar een filmpje maar dit product is zo nieuw dat er alleen nog maar een filmpje op de website van Line 6 staat en nog niet op YouTube of Vimeo. Dit keer moet ik je dus verwijzen naar deze link waar je het filmpje met alle uitleg kan bekijken. Hier onder kan je alle specs van de POD HD Pro Rack Multi-effect Processor lezen door op Continue reading te klikken.

 • 22 HD amp models based on vintage, modern and boutique amps
 • 100+ M-class effects including 19 delays, 23 modulations, 17 distortions, 12 compressors and EQs, 26 filters and 12 reverbs
 • 16 speaker models spanning from the late 30s to today
 • 8 mic models based on* essential condensers, dynamics and ribbons
 • Parallel paths for running two full and independent signal chains simultaneously
 • 512 user-writable preset locations
 • 8 Set Lists for preset organization
 • 48-second looper
 • 2RU space
 • Guitar input with switchable pad
 • Mic input with gain knob, high-pass filter, -20dB pad, and phantom power
 • 1/4″ unbalanced outputs (mono/stereo, instrument/line)
 • XLR balanced outputs (left/right, instrument/mic)
 • 1/4″ line-level inputs (mono/stereo, +4/-10)
 • USB
 • MIDI In and Out/Thru
 • S/PDIF I/O
 • 1/4″ stereo FX loop (mono/stereo)
 • 1/4″ Dry Output
 • Variax® Digital Input connection
 • FBV™ foot controller connection
 • AES/EBU I/O
 • L6 LINK™ jack for seamless integration with DT-series tube amplifiers
 • Burly all-metal faceplate and chassis