Wat: The Egg en The Mini Egg studio monitoren
Van: sE Electronics
Prijs: Grote versie 1.800,- euro kleine versie 1.000,- euro (beide adviesprijs)
Waar: (online)muziekwinkels
Website: seelectronics.com

Ik was vandaag uitgenodigd door de importeur van sE Electronics, Total Sonic, om te komen luisteren naar het nieuwe The Egg Monitor Systeem tijdens hun eerste open huis in hun nieuwe pand in Nieuw-Vennep. Daar gaf de medeoprichter van sE Electronics, James Young, een demo van de nieuwe The Egg monitor speakers en ik moet zeggen dat ik echt met mijn oren heb zitten klapperen. Wat een geweldig geluid, ik hoorde details in muziek die ik nog nooit eerder had gehoord. Rechts zie je de grote Egg speakers deze gaan inclusief bijbehorende versterker 1700 inclusief BTW kosten (dat is de adviesprijs ik heb ze al voor 1299,- online gezien) en komen in oktober op de markt. De kleine speaker “The Mini Egg” links gaan inclusief versterker rond de 1000,- euro kosten (adviesprijs) en komen in begin 2012 op de markt.
Als ze binnenkort in een muziekwinkel bij jou in de buurt  staan en je bent opzoek naar nieuwe monitoren voor in je studio of een paar zeer opvallende speakers met een geweldig geluid voor in je woonkamer dan moet je zeker even gaan luisteren.
Hieronder kan je het praatje horen wat James Young bijna 1 op 1 tegen mij heeft verteld in een filmpje van Pure Wave Audio.