Wat: 1SKB-FN-8 FootNote® Amplified Pedalboard
Van: SKB
Prijs: $ 179,99
Waar: Amerikaanse (online)Muziekwinkels (b.v. Sweetwater.com)
Website: skbcases.com

Buiten koffers voor de industrie, het leger en sportattributen maakt SKB al jaren flighcases en andere koffers om muziekinstrumenten te beschermen. Ook maken ze pedalboards en onlangs kwam de Footnote Pedalboard uit, naar eigen zeggen het eerste pedalboard met een ingebouwde combo-amp (5-Watt Class AB amp) en een 6″ Eminence speaker er in.
Wel een handig dingetje deze FootNote hij biedt ruimte aan 8 standaard effecten pedalen, kan deze effecten pedalen ook voorzien van stroom, werkt gewoon op netstroom maar kan ook uren werken op batterijen. Ook heeft hij een Aux/MP3 input en een Line Out en een Speaker Out (waarmee je zelfs een 4 x 12″ cabinet kan versterken) en kan je een hoofdtelefoon aansluiten. Bovendien heeft hij als klap op de vuurpijl ook nog een kabeltester aan boord. Alle informatie over de SKB Footnote Pedal Board kan je vinden op skbcases.com of door het onderstaande filmpje (let op die enorme slissss) te bekijken.