Wat: Ampkit 1.2
Van: Agile Partners
Prijs: demo versie gratis  /volledige versie 15,99 euro
Waar: iTunes
Website: agilepartners.com

Het lijkt wel of echt iedereen op dit moment bezig is met het verzinnen van muziektoepassingen voor de iPhone, iPad of  iPod Touch. IK Multimedia met hun iRig en iRig MIDI, Digitech met hun iPB-10 waar een je een iPad in kan doen, Akai met zijn Synthstation49, pocketlabworks met hun iRiffport en nog vele vele anderen.
Ook is er Ampkit een gitaar amp, effecten en recording app voor je iPhone en dus een concurrent van AmpiTube van IK Multimedia en Pocket Amp en Pocket GK van pocketlabworks. Van Ampkit is nu versie 1.2 verschenen met een heleboel leuke nieuwe features (meer amps, effecten pedalen, microfoons enz).
Het grappige is dat IK Multimedia, pocketlabworks em Ampkit allemaal hun eigen apparaatje (respectievelijk de iRig, de iRiffport en de Peavy AmpKit LiNK) hebben, allemaal zo rond de 30 euro, om je (bas)gitaar op je iPhone, iPad of iPod Touch aan te sluiten maar dat alle software gewoon met alle verschillende apparaatjes werkt (echt waar zelf getest met de iRig).
Van alle software is een gratis versie te downloaden via de iTunes store en wil je de Ampkit 1.2 downloaden klik dan hier of ga voor zeer uitgebreide informatie over alle features van Ampkit 1.2 naar de website van agilepartners.com.