Wat: Impulse USB/MIDI controllers
Van: novation
Prijs: n.n.b.
Waar: (online)Muziekwinkels
Website: novationmusic.com

Novation heeft onlangs 3 nieuwe Impulse USB/MIDI controllers aangekondigd. De Impulse controllers hebben semi-gewogen toetsen met aftertouch en door de Automap Control Software van Novation is het heel makkelijk om een functie toe te kennen van je muzieksoftware aan alle knoppen en faders. Ook zijn de controllers voorzien van 8 verlichte drumpads en hebben een groot LCD scherm waarop alle informatie die je nodig hebt te vinden is. De Impulse is binnenkort verkrijgbaar in een 25, 49 en 61 toetsen versie en komt hij met een berg software zoals Ableton Live Lite, Novation’s Bass Station synth en een Loopmasters sample pack. De Impulse controllers zijn USB powered en bovendien kan je een expressie en sustain pedaal aansluiten en hebben de keyboards een MIDI in- en uitgang om externe MIDI instrumenten aan te sluiten en aan te sturen. Kijk op de website van Novation voor meer informatie of bekijk even het filmpje hieronder.