In oktober komt dit boek Instrument van de fotograaf Pat Graham op de markt waar de relatie die artiesten hebben met hun instrumenten (voornamelijk worden er gitaren besproken) wordt belicht. Tien jaar lang werkte Pat Graham aan de voorbereiding van dit boek en verzamelde in die tijd verhalen van vele muzikanten en hun favoriete instrument. Onder die muzikanten zijn niet de minste namen namelijk leden van bands als The Smiths, Sonic Youth, The Flaming Lips, R.E.M., New Order, Wire, Fugazi, Built to Spill, Band of Horses, Modest Mouse, Yeah Yeah Yeahs en vele andere komen aan het woord in dit boek. Het voorwoord is geschreven door Johnny Marr  die je zou kunnen kennen als gitarist van o.a. The Smiths, The The, Electronic, Modest Mouse en The Cribs. Meer informatie over het boek Instrument kan je vinden op de website van de uitgeverij die dit boek binnenkort op de markt brengt chroniclebooks.com. De prijs zal zo rond de 20 euro komen te liggen.