Wat: Dummybox Home en Dummybox Studio/PA
Van: Koch
Prijs: De Dummybox home 189,- euro en de Studio/Pa versie gaat 275,- euro kosten
Waar: (online)Muziekwinkels (verkrijgbaar vanaf half september)
Website: koch-amps.com

Elke gitarist weet het: Versterkers klinken het best als je alle knoppen op 10 (liefst 11) zet. Nou zijn helaas ook nog dingen als buren en slapende kinderen zodat op vol volume spelen helaas niet altijd mogelijk is. Met de Dummybox kan je alle knoppen op je versterker helemaal opendraaien en toch niet uit je huis gezet worden. De Dummybox sluit je namelijk aan tussen je versterker en je speaker en geeft het geluid van je versterker door naar je computer of andere opname apparatuur, terwijl het volume uit je speaker gewoon op huiskamer niveau blijft. Als je je speaker op de monitor output aansluit kan je je versterker vol open zetten en het volume dat uit je speaker komt afstellen op 5% (H), 3% (M) of 1% (L) van het originele volume.
Op de Dummybox kan je een versterker van 60 Watt aansluiten en kan hij zelfs pieken van 100 Watt aan. De Dummybox Home heeft een 1/4″ Jack , RCA en mini Jack uitgang en de Dummybox Studio/PA heeft een gebalanceerde XLR uitgang. Het is ook mogelijk om een gefilterd signaal of een ongefilterd signaal naar je opname apparatuur of PA te sturen. Als je kiest voor een gefilterd signaal kan je kiezen uit 2 verschillenden plaatsingen van de “microfoon” en 2 verschillende types speaker emulatie.