Wat: PC-1 Pitchclip Clip-On Tuner
Van: Korg
Prijs: 16,95 euro (leverbaar in Nederland vanaf oktober)
Waar: (online)Muziekwinkels
Website: Korg.com

Elke dag leer je wel wat en vandaag heb ik door het filmpje over de Korg PC-1 Pitchclip Clip-On Tuner te bekijken geleerd dat het echt heel erg is om je gitaar te stemmen terwijl andere mensen dat kunnen zien (???). Dankzij de PC-1 Pitchclip Clip-On Tuner kan je vanaf nu heel stiekem je gitaar of basgitaar stemmen omdat je dit Korg stemapparaat op een voor het publiek onzichtbare plek kan plaatsen (zelfs aan de achterkant van de kop van je (bas)gitaar, maar mondje dicht he?). Het display kan je 120 graden t.o.v. de klem bewegen dus waar je hem ook klemt op je instrument je kan de display altijd zo draaien dat het goed leesbaar is. Alle informatie over de Korg PC-1 Pitchclip Clip-On Tuner kan je vinden op de Korg.com website en door het “grappige” filmpje hieronder te bekijken. Ik heb de Korg PC-1 alleen tot nu toe nog niet bij Nederlandse muziekwinkels kunnen vinden.