Wat: Keystation Mini 32
Van: M-Audio
Prijs: ± 63,- euro (verkrijgbaar ergens in september)
Waar: (online)Muziekwinkels
Website: maudio.co.uk

Na Korg nanoKey en microKey en de Akai LPK25 kon M-Audio niet achterblijven en brengt in september ook een zeer compact MIDI controller keyboard op de markt. Deze M-Audio Keystation Mini 32 heeft, je verwachtte het al gezien de naam, 32 toetsen en 4 vrij toewijsbare controllers 3 knoppen waarvan één draaibaar. De Keystation is zeer geschikt voor de muzikant on-the-road in combinatie met een laptop want hij is licht, klein maar toch nog erg stevig bovendien kan je de gevoeligheid van de toetsen afstemmen op jouw manier van spelen. De Keystation Mini 32 kan je met USB op elke Windows PC of Apple computer  aansluiten en kan je hem zelfs d.m.v. het USB stekkertje uit de Apple Camera Connection Kit aansluiten op een iPad. Meer informatie over de Keystation Mini 32 kan je o.a. vinden op de website van maudio.co.uk en in de video die je hieronder kan zien.